Weird Princess

ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
Tutorial : Become a fan sebelum masuk ke BLOG
Friday, 2 December 2011 • 16:10 • 3 comments
                                                    Assalamualaikum
hye semua ! wah ! follower CikAyien makin ramai yg Follow . tq . ini semua hasil usaha cikayien :) ehehe , okey jum kita belajar nak buat "Become a fan'' tujuan cikayien buat niee sebab ade orang nak minta ajar , so ? cikayien buatkan lah demi kawan cik ayien . NI HAA :D dy yang suggestkan ,

~ Dashboard - Design - EditHtml

Cari kod ni ctrl F  : <body expr:class='&quot;loading&quot; + data:blog.mobileClass'>
atau pun yg ni : <body>

Jumpa tak ??? kalau jumpa copy lagi yg kat bawah ni :D
<!-- KakiNetwork.Com Likebox Pro FBFan Code Start -->
< script type='text/javascript'>KNFBFansPRO=&quot;C ANn ANn&quot;</script>
< link href='http://kakinetwork.com/sources/fbfans-pro/kakiblogger.css' rel='stylesheet' type='text/css'/>
< script src='http://yourjavascript.com/0143115100/jquery.js' type='text/javascript'/>
< script src='http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1' type='text/javascript'/>
< script src='http://yourjavascript.com/5400531110/likeboxfbfan-pro.js' type='text/javascript'/>
< script language='javascript'>
$(document).ready(function() {
$(&#39;body&#39;).KNFBFansPRO( {
url: &quot;http://www.facebook.com/#!/pages/C-ANn-ANn/224127487634053&quot;,
tunggu: 15,
wait: 1440,
tutup: false
} );
});
< /script>
< div id='fbtpdiv'/>
< !-- KakiNetwork.Com Likebox Pro FBFan Code End -->


Paste kan kod yg kat atas ni dkt atas kod yg korang cari

Warna Pink : korang tukar pergi nama Fan Page korang :D
Warna Merah : korang copy code Fan Page korang yg kat atas skali tuh :D





Preview dulu , jadi ka tidak ?? kadang kadang tak jadi tau ! kalau tak jadi cuba try lagi


 Selamat Mencuba



PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamualaikum. im teen. Nurul Ain Syazwani name given. KK/Kota kinabalu tercinta. please be nice here. respect me, and do respect my country too. thanks xoxo.

GIVE ME YOUR WORDS;


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • ♥Freebies Cursor Cute♥
  • ♥Tutorial :Disable Right Click♥
  • ♥ Tutorial : Cara nak ubah Colour Navbar ♥
  • Tutorial : Cara Masukkan Header ♥
  • A B O U T M E :)
  • Siapa Greyson Chance ? ? ?
  • tumpang lalu :)
  • GUNUNG BERAPI EKSPERIMEN
  • Tutorial : hujan bunga :D jom try!!
  • Tutorial : buat Love kat blog korang :D jom !