Weird Princess

ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
Segmen Signature PA :)
Thursday, 15 December 2011 • 23:33 • 2 comments
 
 
                                             hye olls , hari ni nak wat SegmenSignaturePA :)
hhe , signature sy wat tak cantek sgt lah ,
nii URL dy
ni png punyee ea .
   ni cara masukk kontes tuhh !


'REKA SIGNATURE PRINCESSATIKA'



Cara nak masuk :




then

like ini



**follow tidak diwajibkan tetapi

sebaiknya follow untuk mengetahui perkembangan kontes ini





Syaratnya mudah saja.

√ reka satu signature yang kreatif

√ masukkan image signature ke dalam entry korang

√ Tajuk entry : | Segmen Signature PA |

√ korang boleh memilih salah satu daripada nama ini untuk dijadikan signature :

☺p.atika

☺princessatika

☺atika

√ uploadkan di http://www.imageshack.us/

√ url image itu hendaklah dinyatakan di dalam entry

√ hantarkan url entry anda di sini

√ Tag 2 kawan & wajib untuk diorang tahu.



Hadiah :

Topup RM 15

 
Best kan ???
okeyh jom JOIN d sini
Tag : Miss F dan Ahlong
 
 


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamualaikum. im teen. Nurul Ain Syazwani name given. KK/Kota kinabalu tercinta. please be nice here. respect me, and do respect my country too. thanks xoxo.

GIVE ME YOUR WORDS;


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • GiveAway by Ina dan Nadiah
  • Tutorial : Ubah Warna d TabMenu (VersiBiasa)
  • Tutorial : Awk Naik Lif Sini "Jquery"
  • Tutorial : Energy Saving Mode
  • Hamster Akuu :)
  • Tukar Jenis Font :)
  • Tutorial : TandaTangan/Signature d bwh post entry ...
  • Sanggup dy wat camgitu :(
  • JANUARI AKAN TIBA Upsr Mimpi Ngeri atau Indah ?
  • arrhh ? napa tiada FOLLOWERS ?