Weird Princess

ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
ex mau balik ? _|_
Saturday, 20 April 2013 • 01:32 • 0 comments

hai again and again :* today, miss ann ann mau kasi S T O R Y about my ex yang terhegeh-hegeh mau AKU balik. eeeee xD kau tu ex 2tahun yang lalu. time aku still hingusan. time aku still in primary5. time tu tudung aku kebelakang habis, time tu skaf aku kedepan habis. H A H A. senang cer, time aku still UGLY. hoho.

now, aku sudah form1 kau mau aku balik? kau lupa kah macam mana kau kasi tinggal aku dulu siol? kau BLOCK aku habis habisan. and aku nda tau apa salah aku sama kau time tu! yang aku tau, kau sayang sama scandal kau, and kasi lepas aku mcm asdfghjkl -..-

sekarang kau datang balik dan ckp sama abng aku itu ini psl aku. abang aku pun sama batak kasi together gether kan aku sama ex aku. hampehhh -_- and another story lagi, time jumaat tu# me baru pulang dari lab lepas dari eksperimen sains. time jalan mau naik tangga tu ada suara dtg. 

asdfghjkl : oi oi cewe ..... *nama ex*

and i was sounds like , hiihogk hiihogk -OO- mulut kau bau longkang der. jgn ckp ex aku lagi, kwn ex aku pun aku mcm sakit hati melihatt perangai mereka -_- *wah BM fail

Okay, aku still igt yang aku pernah ckp muka ex aku tu mcm johan asaari. puih. haha. tapi semua org nda setuju T_T aku sorg jakk rasa muka si ex macam tu. hahahhaha! kbai. out. muah :*







PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamualaikum. im teen. Nurul Ain Syazwani name given. KK/Kota kinabalu tercinta. please be nice here. respect me, and do respect my country too. thanks xoxo.

GIVE ME YOUR WORDS;


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • fefol know me:3
  • rindu dia yg dulu
  • Have fun w Them :) Ohsem
  • 1day with Cousin :)
  • UPSR :)
  • Blog Bersarang ♥
  • Assalamualaikum <3 KAWAN , MIMPI . aduyy , semala...
  • selamat hari raya kamuu :)
  • Diari ramadhan ANn :)
  • Rinduu kau#