Weird Princess

ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
i hate playboy ;D
Wednesday, 24 April 2013 • 17:39 • 0 comments

hai. hari ni sayaa mau cerita pasal PLAYBOY handalan ;D perhh haha. memang semua tidakkk suka dengan gelaran 'playboy' atau 'playgirl' kan? kan? hmm. sama lah :3 


Sebenarnyaa saya cerita psl Playboy ni sbb ada sturang lelaki #S playboy abis kay ;3 hampir jaa aku masuk dalam perangkap dia tu. hish. nasib adaa kawan a.k.a my ttm tolong :'3 syg diaa. 
playboy ni terbahagi kepada dua.
a) playboy setiaaa
b) playboy jalanan :3 

Playboy setia: walaupun diaa ni playboy, tapi dia ni sgt lahh setia sama org yg dia syg. dia punya playboy jenis yg suka *kenyit kenyit mata , siul buaya ^weeewit^ , tepuk tepuk tangan kalau girl limpas and more * tapi , biarpun dia nakal macam tu, dia ttp ada org yg paling dia sayang. :*

Lainlahhhhh dengan Playboy jalanan. dia ni sukaa sangat tukar tukar gf. Semua ex gf dia , dia buat mcm Pakai  Buang jak. mcm sampah. Sakitnya laa ba juga hati kalau kena buat bgitu. Tu gf sudah setia berabis, tapi tu lelaki pasang 2. (SCANDAL)


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamualaikum. im teen. Nurul Ain Syazwani name given. KK/Kota kinabalu tercinta. please be nice here. respect me, and do respect my country too. thanks xoxo.

GIVE ME YOUR WORDS;


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • asdfghjkl >3
  • hyeeeee
  • ex mau balik ? _|_
  • fefol know me:3
  • rindu dia yg dulu
  • Have fun w Them :) Ohsem
  • 1day with Cousin :)
  • UPSR :)
  • Blog Bersarang ♥
  • Assalamualaikum <3 KAWAN , MIMPI . aduyy , semala...